Терза у Паризу, "лови" Бисесвара, Руиза и Кангу!

Црвена звезда жели што јачи тим и то што је пре могуће.

Фудбал 18.06.2016 | 15:00
Терза у Паризу, "лови" Бисесвара, Руиза и Кангу!
Гелор Канга из Ростова, Дијего Бисесвар из Кајсерија и Џон Руиз из Дњепра.

То је најкраћи списак иностраних жеља ФК Црвена звезда, пишу "Новости", које додају да ће спортски менаџмент шампиона Србије покушати бар једног, ако не и сву тројицу, да доведе до одласка на припреме у Словенију, 27. јуна.

Левокрилни нападач, холанђанин Бисесвар (28), наводно је заинтересован за долазак у Србију, јер су му предочене амбиције Црвене звезде, а и "доста му је Турске", пише београдски лист.

Костариканац Руиз (22), нападач који може да игра и по боку, дао је шест голова на 13 мечева у Дњепру ове сезоне и наводно има дозволу украјинског клуба да промени средину, иако му уговор истиче 2018.

Звезди је представљен као "комбинација Вијеире и Катаија".

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић требало би у Паризу да заврши преговоре око ангажовања Руиза и Бисесвара, међутим приоритет остаје Канга, с којим су се преговори одужили, па се тренер екипе Миодраг Божовић нашалио да се "Канга изгубио у Габону", односно "да су га отели локални врачеви".

Не чека се информација о овом везисти само у Србији, већ и у Русији, јер се наводно није појавио на почетку припрема Ростова, па га очекује и могућа суспензија.

Звезда преговара и са Урошем Ђурђевићем, који и даље није завршио разговоре са Палермом око раскида уговора, а у игри су и штопер Мерсина, Милан Митровић и везиста ПСВ Ајндховена, Андрија Луковић, који се дуго већ помињу као потенцијална појачања.

Занимљива је и ситуација са Угом Вијеиром, који се и даље не појављује на припремама Црвене звезде, а о разлозима може само да се нагађа. У међувремену, наводно, Олимпик Марсеј понудио је два милиона евра за нападача, а Звезда то одбила.

Одбиће, претпоставка је, и потенцијалне понуде за Луиса Ибањеза, бар док постоји шанса да се екипа пласира у Лигу шампиона или Лигу Европе. Уколико би био забележен нови неуспех на том путу, челници клуба били би приморани да продају неке од најскупљих фудбалера.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар