Terza u Parizu, "lovi" Bisesvara, Ruiza i Kangu!

Crvena zvezda želi što jači tim i to što je pre moguće.

Fudbal 18.06.2016 | 15:00
Terza u Parizu, "lovi" Bisesvara, Ruiza i Kangu!
Gelor Kanga iz Rostova, Dijego Bisesvar iz Kajserija i Džon Ruiz iz Dnjepra.

To je najkraći spisak inostranih želja FK Crvena zvezda, pišu "Novosti", koje dodaju da će sportski menadžment šampiona Srbije pokušati bar jednog, ako ne i svu trojicu, da dovede do odlaska na pripreme u Sloveniju, 27. juna.

Levokrilni napadač, holanđanin Bisesvar (28), navodno je zainteresovan za dolazak u Srbiju, jer su mu predočene ambicije Crvene zvezde, a i "dosta mu je Turske", piše beogradski list.

Kostarikanac Ruiz (22), napadač koji može da igra i po boku, dao je šest golova na 13 mečeva u Dnjepru ove sezone i navodno ima dozvolu ukrajinskog kluba da promeni sredinu, iako mu ugovor ističe 2018.

Zvezdi je predstavljen kao "kombinacija Vijeire i Kataija".

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić trebalo bi u Parizu da završi pregovore oko angažovanja Ruiza i Bisesvara, međutim prioritet ostaje Kanga, s kojim su se pregovori odužili, pa se trener ekipe Miodrag Božović našalio da se "Kanga izgubio u Gabonu", odnosno "da su ga oteli lokalni vračevi".

Ne čeka se informacija o ovom vezisti samo u Srbiji, već i u Rusiji, jer se navodno nije pojavio na početku priprema Rostova, pa ga očekuje i moguća suspenzija.

Zvezda pregovara i sa Urošem Đurđevićem, koji i dalje nije završio razgovore sa Palermom oko raskida ugovora, a u igri su i štoper Mersina, Milan Mitrović i vezista PSV Ajndhovena, Andrija Luković, koji se dugo već pominju kao potencijalna pojačanja.

Zanimljiva je i situacija sa Ugom Vijeirom, koji se i dalje ne pojavljuje na pripremama Crvene zvezde, a o razlozima može samo da se nagađa. U međuvremenu, navodno, Olimpik Marsej ponudio je dva miliona evra za napadača, a Zvezda to odbila.

Odbiće, pretpostavka je, i potencijalne ponude za Luisa Ibanjeza, bar dok postoji šansa da se ekipa plasira u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Ukoliko bi bio zabeležen novi neuspeh na tom putu, čelnici kluba bili bi primorani da prodaju neke od najskupljih fudbalera.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar