Бирчевићевој срећи нема краја: Очекујем да се Партизан врати у Евролигу!

“Гледао сам утакмице црно-белих, уживао у навијању које нема нико у Европи и сањао да једном постанем део тима", поручује репрезентативац у разговору за МОЗЗАРТ Спорт.

Кошарка 18.06.2016 | 13:45
Бирчевићевој срећи нема краја: Очекујем да се Партизан врати у Евролигу!
За трен ока крилном центру Стефану Бирчевићу испунила су се два животна сна. Прво је парафирао уговор са Партизаном, а потом је добио нови позив од селектора репрезентације Србије Александра Ђорђевића.

“И пре седам дана био сам у контакту са Салетом Ђорђевићем који ми је најавио могућност да ме позове у репрезентацију. Мојој срећи сада нема краја, и трудићу се свим силама да се докажем и помогнем тиму током квалификација”, каже за МОЗЗАРТ Спорт Стефан Бирчевић.

Ипак на његовим плећима је од сада и велика обавеза, јасно је свима да Орлове многи гледају као на фаворите у предстојећим квалификацијама за Рио, а Бирчевић каже да је за добар резултат потребно оставити и више од срца на паркету.

“То да смо фаворити морамо да покажемо на паркету. Важно је да су сви играчи расположени, и орни да пруже максимум. И ја ћу учинити све да прођемо квалификације, а потом да се нађем на списку за Рио”, каже Бирчевић.

Потом се осврнуо на трансфер у Партизан, који је важан искорак у каријери за сваког кошаркаша.

“Партизан је увек био мој циљ и жеља. Гледао сам утакмице црно-белих, уживао у навијању које нема нико у Европи и сањао да једном постанем део тима. Сад сам ту, очекујем да Партизан оформи састав који ће клуб вратити у Евролигу. Увек ћу бити ту за Партизан и репрезентацију Србије”, закључио је Стефан Бирчевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ивица

19.06.2016 07:54

Бирцевиц у ПАРТИЗАН

ОДГОВОРИТЕ