Birčevićevoj sreći nema kraja: Očekujem da se Partizan vrati u Evroligu!

“Gledao sam utakmice crno-belih, uživao u navijanju koje nema niko u Evropi i sanjao da jednom postanem deo tima", poručuje reprezentativac u razgovoru za MOZZART Sport.

Košarka 18.06.2016 | 13:45
Birčevićevoj sreći nema kraja: Očekujem da se Partizan vrati u Evroligu!
Za tren oka krilnom centru Stefanu Birčeviću ispunila su se dva životna sna. Prvo je parafirao ugovor sa Partizanom, a potom je dobio novi poziv od selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića.

“I pre sedam dana bio sam u kontaktu sa Saletom Đorđevićem koji mi je najavio mogućnost da me pozove u reprezentaciju. Mojoj sreći sada nema kraja, i trudiću se svim silama da se dokažem i pomognem timu tokom kvalifikacija”, kaže za MOZZART Sport Stefan Birčević.

Ipak na njegovim plećima je od sada i velika obaveza, jasno je svima da Orlove mnogi gledaju kao na favorite u predstojećim kvalifikacijama za Rio, a Birčević kaže da je za dobar rezultat potrebno ostaviti i više od srca na parketu.

“To da smo favoriti moramo da pokažemo na parketu. Važno je da su svi igrači raspoloženi, i orni da pruže maksimum. I ja ću učiniti sve da prođemo kvalifikacije, a potom da se nađem na spisku za Rio”, kaže Birčević.

Potom se osvrnuo na transfer u Partizan, koji je važan iskorak u karijeri za svakog košarkaša.

“Partizan je uvek bio moj cilj i želja. Gledao sam utakmice crno-belih, uživao u navijanju koje nema niko u Evropi i sanjao da jednom postanem deo tima. Sad sam tu, očekujem da Partizan oformi sastav koji će klub vratiti u Evroligu. Uvek ću biti tu za Partizan i reprezentaciju Srbije”, zaključio je Stefan Birčević.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ivica

19.06.2016 07:54

Bircevic u PARTIZAN

ODGOVORITE