Шаховница завијена у црно: Чачићу умрла мајка, Види ујак, Калинићу таст, Срни отац...!

Бизарна серија смрти најближе фамилије фудбалера и стручног штаба селекције Хрватске у само две недеље!

Фудбал 20.06.2016 | 16:30
Шаховница завијена у црно: Чачићу умрла мајка, Види ујак, Калинићу таст, Срни отац...!
Ако тражимо најбизарнију причу са Европског првенства у Француској, онда је то дефинитивно пример селекције Хрватске, коју је у протеклих неколико дана задесила серија смртних случајева најближих чланова породице фудбалера и стручног штаба.

Све је почело у септембру прошле године, када је само два дана након именовања на позицију селектора, преминула мајка Анте Чачића, Марија. Тај податак тешко да би изазвао посебну пажњу јавности да се у протекле две недеље није догодила чудна серија смрти ближе и даље родбине хрватских фудбалера, и то током припрема за полазак на ЕУРО.

Прво је преминуо Владо Урсанић, ујак дефанзивца Домагоја Виде. После њега припреме је привремено морао да прекине и резервни голман Ловре Калинић, којем је преминуо тастТомислав Симундић. Пре неколико дана читали смо о смрти Усеира Срне, оца капитена Коцкастих Дарија Срне и то током утакмице са Турском, а јуче је у камп Хрвата у Француској стигла још једна тужна вест, да је преминуо и Јосип Мримић, отац тренера голмана Ватрених Марјана Мрмића.

Заиста, невероватан црни низ је задесио Хрвате у протеклих неколико недеља, а ни ми у редакцији не можемо да се сетимо да је неки клуб или репрезентација у последње време истрпела толико ударца на неком значајном такмичењу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар