Šahovnica zavijena u crno: Čačiću umrla majka, Vidi ujak, Kaliniću tast, Srni otac...!

Bizarna serija smrti najbliže familije fudbalera i stručnog štaba selekcije Hrvatske u samo dve nedelje!

Fudbal 20.06.2016 | 16:30
Šahovnica zavijena u crno: Čačiću umrla majka, Vidi ujak, Kaliniću tast, Srni otac...!
Ako tražimo najbizarniju priču sa Evropskog prvenstva u Francuskoj, onda je to definitivno primer selekcije Hrvatske, koju je u proteklih nekoliko dana zadesila serija smrtnih slučajeva najbližih članova porodice fudbalera i stručnog štaba.

Sve je počelo u septembru prošle godine, kada je samo dva dana nakon imenovanja na poziciju selektora, preminula majka Ante Čačića, Marija. Taj podatak teško da bi izazvao posebnu pažnju javnosti da se u protekle dve nedelje nije dogodila čudna serija smrti bliže i dalje rodbine hrvatskih fudbalera, i to tokom priprema za polazak na EURO.

Prvo je preminuo Vlado Ursanić, ujak defanzivca Domagoja Vide. Posle njega pripreme je privremeno morao da prekine i rezervni golman Lovre Kalinić, kojem je preminuo tastTomislav Simundić. Pre nekoliko dana čitali smo o smrti Useira Srne, oca kapitena Kockastih Darija Srne i to tokom utakmice sa Turskom, a juče je u kamp Hrvata u Francuskoj stigla još jedna tužna vest, da je preminuo i Josip Mrimić, otac trenera golmana Vatrenih Marjana Mrmića.

Zaista, neverovatan crni niz je zadesio Hrvate u proteklih nekoliko nedelja, a ni mi u redakciji ne možemo da se setimo da je neki klub ili reprezentacija u poslednje vreme istrpela toliko udarca na nekom značajnom takmičenju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar