Исланђани за Роналда: Ти си лузер, шта си умислио, да ти голове послужујемо на тањиру?!

"Тужни губитник" наместио се јадним коментаром на рачун игре Исланђана, што му један "рибар" није опростио.

Фудбал 16.06.2016 | 19:00
Исланђани за Роналда: Ти си лузер, шта си умислио, да ти голове послужујемо на тањиру?!
Кристијано Роналдо дошао је на ЕУРО као нови клупски првак Европе у фудбалу и човек који је после лоше игре у миланском финалу постигао одлучујући, пети пенал у драматичној серији са Атлетико Мадридом, погодио и донео Реалу 11. титулу најбољег на континенту.

Лепо је приметио легендарни Оливер Кан да се одмах потом скинуо, "натегао" и бурно радовао, а потом заборавио да у маниру великог шампиона, који је много тога освојио у каријери, приђе и бар покуша да утеши очајне црвено-беле који су попадали по трави "Ђузепе Меаце" и у сузама размишљали о другом поразу у финалима у три сезоне.

Ништа мање "срдачан" према противницима један од најбогатијих и, бар на друштвеним мрежама, најпопуларнијих спортиста свих времена није био ни после прве утакмице на Европском првенству у Француској, када је потврдио да је тужни губитник. Свет се стресао на његову изјаву после меча са Исланђанима, у којем је Португалија стигла само до 1:1, а Роналдо "пуцао" десет пута ка голу и само једном погодио у оквир, с тим да му је голман "рибара" тај ударац лако одбранио.

Не само да је одбио да се рукује са "недораслим" ривалима из земље која има само 330.000 становника, од којих је 34.000 дошло у Француску, не само да је одбио и да размени дрес с једним од момака из супротног табора, већ је "мртав 'ладан" после утакмице рекао:

"Начин на који су прославили овај реми је био невероватан. Исланд не жели да игра, они се само бране, бране и бране. А, славили су као да су освојили ЕУРО. Показали су менталитет малих. Ништа неће урадити на овом такмичењу".

Није прошло ни неколико минута, а ЦР7 је био – с правом – жестоко искритикован у скоро свим земљама чији медији прате ЕУРО, а до данас нису престале и пошалице на његов рачун.

Када се већ "наместио", један од "малих" одлучио је да искористи шансу.

Дефанзивац Исланда, Кари Арнасон рекао је...

"Очигледно је да ми нећемо стварати толико шанси колико може да створи такав фантастичан тим, какав је Португал. Међутим, његови коментари су разлог због којих ће Меси увек бити један корак испред њега. Никада нећете чути Месија да каже тако нешто. Ово је само потврда да смо му се увукли под кожу. Фино је чути такве ствари", рекао је Арнасон.

"Чак је слађе када такав коментар долази од тужног губитника какав је он. Може да прича шта год хоће, јер заправо није ушао у шансу целу утакмицу. Јесте једном и није га дао. Шта да кажем? Тужни губитник. Тешко срање... Шта је очекивао? Да ћемо играти као што Барселона игра против њега? Притом само трчкара около, жали се и глуми прекршаје..."

Све што бисмо додали било би сувишно...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар