Islanđani za Ronalda: Ti si luzer, šta si umislio, da ti golove poslužujemo na tanjiru?!

"Tužni gubitnik" namestio se jadnim komentarom na račun igre Islanđana, što mu jedan "ribar" nije oprostio.

Fudbal 16.06.2016 | 19:00
Islanđani za Ronalda: Ti si luzer, šta si umislio, da ti golove poslužujemo na tanjiru?!
Kristijano Ronaldo došao je na EURO kao novi klupski prvak Evrope u fudbalu i čovek koji je posle loše igre u milanskom finalu postigao odlučujući, peti penal u dramatičnoj seriji sa Atletiko Madridom, pogodio i doneo Realu 11. titulu najboljeg na kontinentu.

Lepo je primetio legendarni Oliver Kan da se odmah potom skinuo, "nategao" i burno radovao, a potom zaboravio da u maniru velikog šampiona, koji je mnogo toga osvojio u karijeri, priđe i bar pokuša da uteši očajne crveno-bele koji su popadali po travi "Đuzepe Meace" i u suzama razmišljali o drugom porazu u finalima u tri sezone.

Ništa manje "srdačan" prema protivnicima jedan od najbogatijih i, bar na društvenim mrežama, najpopularnijih sportista svih vremena nije bio ni posle prve utakmice na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, kada je potvrdio da je tužni gubitnik. Svet se stresao na njegovu izjavu posle meča sa Islanđanima, u kojem je Portugalija stigla samo do 1:1, a Ronaldo "pucao" deset puta ka golu i samo jednom pogodio u okvir, s tim da mu je golman "ribara" taj udarac lako odbranio.

Ne samo da je odbio da se rukuje sa "nedoraslim" rivalima iz zemlje koja ima samo 330.000 stanovnika, od kojih je 34.000 došlo u Francusku, ne samo da je odbio i da razmeni dres s jednim od momaka iz suprotnog tabora, već je "mrtav 'ladan" posle utakmice rekao:

"Način na koji su proslavili ovaj remi je bio neverovatan. Island ne želi da igra, oni se samo brane, brane i brane. A, slavili su kao da su osvojili EURO. Pokazali su mentalitet malih. Ništa neće uraditi na ovom takmičenju".

Nije prošlo ni nekoliko minuta, a CR7 je bio – s pravom – žestoko iskritikovan u skoro svim zemljama čiji mediji prate EURO, a do danas nisu prestale i pošalice na njegov račun.

Kada se već "namestio", jedan od "malih" odlučio je da iskoristi šansu.

Defanzivac Islanda, Kari Arnason rekao je...

"Očigledno je da mi nećemo stvarati toliko šansi koliko može da stvori takav fantastičan tim, kakav je Portugal. Međutim, njegovi komentari su razlog zbog kojih će Mesi uvek biti jedan korak ispred njega. Nikada nećete čuti Mesija da kaže tako nešto. Ovo je samo potvrda da smo mu se uvukli pod kožu. Fino je čuti takve stvari", rekao je Arnason.

"Čak je slađe kada takav komentar dolazi od tužnog gubitnika kakav je on. Može da priča šta god hoće, jer zapravo nije ušao u šansu celu utakmicu. Jeste jednom i nije ga dao. Šta da kažem? Tužni gubitnik. Teško sranje... Šta je očekivao? Da ćemo igrati kao što Barselona igra protiv njega? Pritom samo trčkara okolo, žali se i glumi prekršaje..."

Sve što bismo dodali bilo bi suvišno...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar