Аква-парк затворен, дјеца повријеђена

Део мини аква-парка у Спортском центру "Чаир" у Нишу је затворен због посекотина које су задобили поједини посетиоци, изјавио је директор "Чаира" Драган Перић.

Србија 16.06.2016 | 14:25
Аква-парк затворен, дјеца повријеђена
Рекреативни, олимпијски и дечји базен радиће као што је и планирано.

Према његовим речима, три детета и једна одрасла особа задобиле су јуче мање посекотине на делу "споре реке" и она је одмах затворена.

"Они су се повредили на решеткама које се налазе на дну. Решетке смо одмах послали извођачу радова на преправку, а затражили смо и објашњење како је могуће да смо добили базен као исправан, а постојао је недостатак", казао је Перић.

Како је објасно Перић, посекотине су задобили посетиоци који нису поштовали процедуру боравка на "спорој реци".

"Спора река" треба да се прелази на гумама, плутајући. Међутим, очигледно је то некима било преспоро, па су силазили са гума у воду и ходали по дну", нагласио је Перић.

Он је рекао да ће данас примити све посетиоце који су задобили посекотине како би им се лично извинио и додао да су сви купачи на "Чаиру" осигурани.

Мини аква-парк и рекреативни базен јуче је отворио градоначелник Ниша Зоран Перишић, који је рекао да је у реконструкцију затворених базена и изградњу мини аква-парка град уложио 140 милиона динара

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар