Akva-park zatvoren, djeca povrijeđena

Deo mini akva-parka u Sportskom centru "Čair" u Nišu je zatvoren zbog posekotina koje su zadobili pojedini posetioci, izjavio je direktor "Čaira" Dragan Perić.

Srbija 16.06.2016 | 14:25
Akva-park zatvoren, djeca povrijeđena
Rekreativni, olimpijski i dečji bazen radiće kao što je i planirano.

Prema njegovim rečima, tri deteta i jedna odrasla osoba zadobile su juče manje posekotine na delu "spore reke" i ona je odmah zatvorena.

"Oni su se povredili na rešetkama koje se nalaze na dnu. Rešetke smo odmah poslali izvođaču radova na prepravku, a zatražili smo i objašnjenje kako je moguće da smo dobili bazen kao ispravan, a postojao je nedostatak", kazao je Perić.

Kako je objasno Perić, posekotine su zadobili posetioci koji nisu poštovali proceduru boravka na "sporoj reci".

"Spora reka" treba da se prelazi na gumama, plutajući. Međutim, očigledno je to nekima bilo presporo, pa su silazili sa guma u vodu i hodali po dnu", naglasio je Perić.

On je rekao da će danas primiti sve posetioce koji su zadobili posekotine kako bi im se lično izvinio i dodao da su svi kupači na "Čairu" osigurani.

Mini akva-park i rekreativni bazen juče je otvorio gradonačelnik Niša Zoran Perišić, koji je rekao da je u rekonstrukciju zatvorenih bazena i izgradnju mini akva-parka grad uložio 140 miliona dinara

Izvor: Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar