ХРТ питао астролога о будућности Владе

После бурног дана на политичкој сцени у Хрватској - оставке шефа ХДЗ Томислава Карамарка на место првог потпредседника владе, конференција за новинаре премијера Томислава Орешковића и потпредседнка владе Боже Петрова, на ХРТ-у су у Дневнику угостили астролога.

Регион 16.06.2016 | 10:03
ХРТ питао астролога о будућности Владе
Оно што "упада у око" је датум расправе о опозиву премијера Тихомира Орешковића - 16. 6. 2016., када би Хрватска могла да остане без владе, а они празноверни у овом датуму виде три шестице и поруку, наводи ХРТ.

О томе је, како је пренела регионална тв Н1, говорила астролог Анђелка Субашић која је предвидела и пре него што се формирала ова Влада како ће Томислав Карамарко морати да напусти њено кормило.

Даље тврди да хрватска Влада данас неће пасти, а да Карамарка чува свемир.

''''Није политички мртав ни у силазној путањи јер га Бог, односно Свемир чува од свега што је лоше по њега'''', рекла је Субашић.

Премијера Орешковића је похвалила рекавши да је одговоран и храбар и да засад неће отићи, али да мандат неће одрадити до краја док је за председника СДП-а казала да је уплашен и да нема став.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

бум

16.06.2016 09:17

Требали су отици код баба Куране..упс ,баба Видане сто гледа у вићгла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томy

16.06.2016 09:24

Овакве су некада палили на ломачама.И били су у праву,замислите да нису колико би их данас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

благо нама

16.06.2016 09:41

Од рвата сваки дан нека нова глупост,невероватно колико људи имају инспирације за глупоћу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

16.06.2016 11:05

Теско це се Оресковиц задрзати на мјесту предсједника владе, нема везе сто је Карамарко одступио, ради се о организованим бандама којима Оресковиц не одговата и они це га макнути. Неформални центри моци управљају и Хрватском као и свим осталим балканским вукој.бинама.

ОДГОВОРИТЕ