HRT pitao astrologa o budućnosti Vlade

Posle burnog dana na političkoj sceni u Hrvatskoj - ostavke šefa HDZ Tomislava Karamarka na mesto prvog potpredsednika vlade, konferencija za novinare premijera Tomislava Oreškovića i potpredsednka vlade Bože Petrova, na HRT-u su u Dnevniku ugostili astrologa.

Region 16.06.2016 | 10:03
HRT pitao astrologa o budućnosti Vlade
Ono što "upada u oko" je datum rasprave o opozivu premijera Tihomira Oreškovića - 16. 6. 2016., kada bi Hrvatska mogla da ostane bez vlade, a oni praznoverni u ovom datumu vide tri šestice i poruku, navodi HRT.

O tome je, kako je prenela regionalna tv N1, govorila astrolog Anđelka Subašić koja je predvidela i pre nego što se formirala ova Vlada kako će Tomislav Karamarko morati da napusti njeno kormilo.

Dalje tvrdi da hrvatska Vlada danas neće pasti, a da Karamarka čuva svemir.

''''Nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega'''', rekla je Subašić.

Premijera Oreškovića je pohvalila rekavši da je odgovoran i hrabar i da zasad neće otići, ali da mandat neće odraditi do kraja dok je za predsednika SDP-a kazala da je uplašen i da nema stav.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

bum

16.06.2016 09:17

Trebali su otici kod baba Kurane..ups ,baba Vidane sto gleda u vićgla

ODGOVORITE
Name

Tomy

16.06.2016 09:24

Ovakve su nekada palili na lomačama.I bili su u pravu,zamislite da nisu koliko bi ih danas bilo.

ODGOVORITE
Name

blago nama

16.06.2016 09:41

Od rvata svaki dan neka nova glupost,neverovatno koliko ljudi imaju inspiracije za glupoću

ODGOVORITE
Name

Hm

16.06.2016 11:05

Tesko ce se Oreskovic zadrzati na mjestu predsjednika vlade, nema veze sto je Karamarko odstupio, radi se o organizovanim bandama kojima Oreskovic ne odgovata i oni ce ga maknuti. Neformalni centri moci upravljaju i Hrvatskom kao i svim ostalim balkanskim vukoj.binama.

ODGOVORITE