Распоред нове сезоне Суперлиге Србије...! Вјечити дерби опет у септембру!

Звезда на старту са Напретком и Металцем, Партизан гостује у Паланци и Крушевцу! Први вечити дерби на програму 17. септембра у Хумској 1!

Фудбал 15.06.2016 | 19:30
Распоред нове сезоне Суперлиге Србије...! Вјечити дерби опет у септембру!
Првак и вицепрвак против новајлија. Црвена звезда и Партизан требало би да имају лак задатак на почетку нове сезоне Суперлиге, пошто је жребањем парова одлучено да им ривалу у првом колу, 23. јула, буду Напредак и Бачка из Бачке Паланке, екипе које су у претходној сезони, као две првопласиране у Првој лиги, избориле пласман у елитни ранг.

Притом, актуелни првак ће имати и зицер, јер ће у уводном сусрету бити домаћин, као и у наредној рунди, кад на Маракану долази Металац. За разлику од Звезде, Парни ваљак је у прва два кола гост, па после Бачке - мада постоји могућност да премијерни сусрет новајлија као домаћин игра у Старој Пазови - иде на ноге Напретку.

Оно што је свакако нејинтересантније јесте чињеница да ће се Партизан и Црвена звезда састати у 152. вечитом дербију 17. септембра у Хумској 1.

Први део сезоне Суперлиге почиње 23. јула и трајаће до 14. децембра. У том периоду биће одиграо 21 коло. Старт пролећног дела заказан је за 18. фебруар, а наредно првенство ће се завршити 21. маја.

Парови првог кола:
Црвена звезда - Напредак
Металац Горњи Милановац - Борац
Младост Лучани - Рад
Вождовац - Спартак
Радник - Јавор
Нови Пазар - Војводина
Бачка Бачка Паланка - Партизан
Чукарички - Раднички Ниш

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар