ЕУРО - Чачић: Побиједите Чешку, па да се понапијамо!

Анте Чачић на оригиналан начин мотивише Хрвате!

Фудбал 16.06.2016 | 10:30
ЕУРО - Чачић: Побиједите Чешку, па да се понапијамо!
Победа над Турцима проширила је Хрватима видике. Уверени су да су једна од најбољих селекција на Европском првенству у Француској, барем према речима селектора Анте Чачића, који је решио да их мотивише на оригиналан начин за утакмицу са Чешком, која се игра у петак у Сент Етјену.

„Баш сам размишљао шта да урадим ако победимо Чешку. И досетио сам се. Напићемо се сви заједно после утакмице, цела екипа. Добро, не треба нама пуно, можда два, три пива“, истакао је Чачић.

Открио је и каква је ситуација с капитеном Даријом Срном којем је преминуо отац.

"Болан је тренутак губитак родитеља. Даријо је знао за болест оца, да је на самрти, али те смрт увек изненади. Капитен је био мој први сарадник у репрезентацији, помогао ми је да упознам екипу, карактере појединаца. Отворио ми је очи код многих нефудбалских ствари. Бити уз њега у тешком тренутку његовог живота, на сахрани његовог оца, најмање је што сам могао да урадим. Не бих себи опростио да нисам ишао са њим", навео је Чачић и додао да још не зна хоће ли Срна заиграти против Чешке.

Уочи утакмице са Турском је поручио да ниједан њихов играч нема место у његовом тиму. А Чеси?

"Био сам препотентан и арогантан. Исто мислим и о Чесима. Имамо најбоље играче на свету. Велико поверење и високо мишљење. Не треба бити превише паметан, довољно је погледати где играју и на ком нивоу", закључио је Анте Чачић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар