ТВ турнир шампиона: Горење брани титулу у Добоју!

Рукометаши словеначког Горења браниће трофеј освојен прошле године на 48. међународном рукометном ТВ турниру шампиона, који ће од 23. до 27. августа бити одржан у Добоју.

Остали спортови 19.06.2016 | 08:15
ТВ турнир шампиона: Горење брани титулу у Добоју!
Поред браниоца титуле, на овогодишњем турниру учествоваће првак Словачке Татран Прешов, који је прошле године поражен у финалу, а у претходна два издања је освајао турнир.

Први пут у Добоју ће заиграти Сасја из Белгије, а поред овог клуба очекује се наступ вицешампиона Румуније ЦСМ-а, те Будванске ривијере, Војводине и Извиђача, клубова који су шампиони својих држава. Посљедњи осми учесник је домаћин Слога, пренио је "Глас Српске".

Предсједник Извршног одбора турнира Енес Суљкановић изјавио је да се организатор, упркос тешкој економској ситуацији и олимпијској години потрудио да један од најјачих турнира на свијету окупи квалитетне екипе, достојне историје турнира.

Као и посљедњих неколико година, уочи отварања рукометне смотре на улицама града биће одржана традиционална манифестација Парада спорта. У сусрет међународној смотри рукомета у Добоју 25. јуна биће одржан завршни турнир првенства Републике Српске у рукомету за дјечаке и дјевојчице до десет година старости.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар