Крила Партизана Неца и Марко углас најављују: Уживаћете!!!

Партизан нашао замену за Андрију Живковића, тако бар каже спортски директор Ивица Илиев. Прочитајте шта је рекао о црногорском репрезентативцу Марку Јанковићу, који је доведен из Олимпијакоса.

Фудбал 15.06.2016 | 21:30
Крила Партизана Неца и Марко углас најављују: Уживаћете!!!
Марко Јанковић је као дете био члан Партизана. Пут га је међутим одвео од Хумске. Најпре је био у ОФК Београду, а онда је отишао Олимпијакос, да би претходну сезону провео на позајмици у словеначком Марибору.

Занимљиво, Јанковић и Мирослав Радовић, који је такође данас представљен, били су донедавно ривали за титулу шампиона у Словенији, а сада ће се заједно борити за титулу првака у Србији.

Марко Јанковић је, према речима Ивице Илиева, управо оно што је Партизан тражио од одласка Андрије Живковића!

"Марко је дете Партизана, играч који је заобилазним путем опет овде. Њега смо довели као озбиљно појачање. Сећате се зимус са каквим сам жаром причао о Неци Михајловићу. Сада исто тако нешто очекујем од Марка. Мислим да ће он у наредној години направити велике ствари", рекао је Илиев и наставио у даху:

"Марко је крило, игра по десној страни. То смо тражили од одласка Андрије Живковића, има јаку леву ногу. Дакле, са једне стране биће Неца Михајловић, а са друге Марко. Имамо два озбиљно јака и млада крила, који су потенцијал Партизана и играчи који ће нам донети много. Потписали смо уговор на годину дана са могућношћу откупа уговора. Олимпијакос није био баш вољан да га пусти, али је превагнула Маркова жеља да са Партизаном направи велике ствари. Уживаћете у његовим играма".

Илиев је овако завршио обраћање:

"Мало је чудно, више ми честитају на довођењу Марка, него Мирета. Али, то је чар овог посла".

Јанковић је пресрећан што се вратио у Партизан:

"Нема потребе да причам колико ми је драго што се ово реализовало. Хвала свима у клубу што су ми дали шансу".

Новинари су питали Јанковића, који је са Марибором прошле сезоне освојио словеначки куп, чиме би био задовољан у новој, млади играч је кратко и јасно одговорио

"Дуплом круном".

Јанковић ће носити дрес са бројем 95, што је година његовог рођења.

Пре Радовића и Јанковића, Партизан је довео везисте Сашу Марјановића, Петра Ђуричковића и Милана Радина, као и левог бека Немању Милетића.

ИЛИЕВ О ТРАНСФЕРИМА (будућим)

"Остају још два играча која смо замислили. Говорим о нападачу и једном одбрамбеном играчу. Све даље куповине, зависе од продаје староседелаца. Са куповином те двојице играча, завршићемо 90% прелазног рока".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар