Krila Partizana Neca i Marko uglas najavljuju: Uživaćete!!!

Partizan našao zamenu za Andriju Živkovića, tako bar kaže sportski direktor Ivica Iliev. Pročitajte šta je rekao o crnogorskom reprezentativcu Marku Jankoviću, koji je doveden iz Olimpijakosa.

Fudbal 15.06.2016 | 21:30
Krila Partizana Neca i Marko uglas najavljuju: Uživaćete!!!
Marko Janković je kao dete bio član Partizana. Put ga je međutim odveo od Humske. Najpre je bio u OFK Beogradu, a onda je otišao Olimpijakos, da bi prethodnu sezonu proveo na pozajmici u slovenačkom Mariboru.

Zanimljivo, Janković i Miroslav Radović, koji je takođe danas predstavljen, bili su donedavno rivali za titulu šampiona u Sloveniji, a sada će se zajedno boriti za titulu prvaka u Srbiji.

Marko Janković je, prema rečima Ivice Ilieva, upravo ono što je Partizan tražio od odlaska Andrije Živkovića!

"Marko je dete Partizana, igrač koji je zaobilaznim putem opet ovde. Njega smo doveli kao ozbiljno pojačanje. Sećate se zimus sa kakvim sam žarom pričao o Neci Mihajloviću. Sada isto tako nešto očekujem od Marka. Mislim da će on u narednoj godini napraviti velike stvari", rekao je Iliev i nastavio u dahu:

"Marko je krilo, igra po desnoj strani. To smo tražili od odlaska Andrije Živkovića, ima jaku levu nogu. Dakle, sa jedne strane biće Neca Mihajlović, a sa druge Marko. Imamo dva ozbiljno jaka i mlada krila, koji su potencijal Partizana i igrači koji će nam doneti mnogo. Potpisali smo ugovor na godinu dana sa mogućnošću otkupa ugovora. Olimpijakos nije bio baš voljan da ga pusti, ali je prevagnula Markova želja da sa Partizanom napravi velike stvari. Uživaćete u njegovim igrama".

Iliev je ovako završio obraćanje:

"Malo je čudno, više mi čestitaju na dovođenju Marka, nego Mireta. Ali, to je čar ovog posla".

Janković je presrećan što se vratio u Partizan:

"Nema potrebe da pričam koliko mi je drago što se ovo realizovalo. Hvala svima u klubu što su mi dali šansu".

Novinari su pitali Jankovića, koji je sa Mariborom prošle sezone osvojio slovenački kup, čime bi bio zadovoljan u novoj, mladi igrač je kratko i jasno odgovorio

"Duplom krunom".

Janković će nositi dres sa brojem 95, što je godina njegovog rođenja.

Pre Radovića i Jankovića, Partizan je doveo veziste Sašu Marjanovića, Petra Đuričkovića i Milana Radina, kao i levog beka Nemanju Miletića.

ILIEV O TRANSFERIMA (budućim)

"Ostaju još dva igrača koja smo zamislili. Govorim o napadaču i jednom odbrambenom igraču. Sve dalje kupovine, zavise od prodaje starosedelaca. Sa kupovinom te dvojice igrača, završićemo 90% prelaznog roka".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar