Посланици СНСД-а нису дошли на сједницу

У Сарајеву је почела редовна сједница Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ, након које би требало да буде настављена хитна сједница овог вијећа о попису становништва.

Босна и Херцеговина 15.06.2016 | 11:31
Посланици СНСД-а нису дошли на сједницу
Како јавља дописник БН телевизије ни један од укупно шест посланика СНСД-а није дошао на сједницу, протестујући што није одржан наставак посебне сједнице о попису становништва.

Хитна сједница Представничког вијећа посвећена попису становништва почела је 30. маја, али је прекинута како би од Савјета министара била добијена информација о активностима на обради резултата пописа становништва, домаћинстава и станова у БиХ 2013. године.

На дневном реду редовне сједнице Представничког вијећа Парламентарне скупштине БиХ налази се захтјев Савјета министара БиХ за разматрање по хитном поступку Приједлога закона о измјенама и допунама Закона о спречавању прања новца и финансирања терористичких активности.

Измјенама и допунама које је утврдио Савјет министара БиХ постојећи закон о спречавању прања новца и финансирања терористичких активности усклађује се са стандардима и препорукама Радне групе за финансијске мјере против прања новца - ФАТФ.

БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

М

15.06.2016 10:03

Ниста ново од Снсд-а. Они усагласавали закон о попису,потписали , а сада се као љуте. За све су они криви. Сви преноси надлезности,војска,полиција итд су урадјени док су они били владајуци у заједницким органима. Они су патриоте само свога дзепа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

15.06.2016 10:31

Одлицно , идемо даље !!

Name

Реално, Ба

15.06.2016 10:35

Ово је увод у распад БиХ. Тако је било и са еx ЈУ. Прво бојктоти заједницких органа онда лагано растакање. Дај бозе да гријесим. Ето нам новог рата. Сва среца сто сам на вријеме збрисао из те црне рупе.

Name

Реално-ба xxл

15.06.2016 11:06

Мло си се зај..бо. СНССД, је крим организација и на сваки нацин покусава да се угура гласацима у РС. као они једини бране несто---сто бранити не треба___а нихов глас дао је директору пописне комисије самосталност и неовисност у одлуцивању. Ваљда це гласаци у РС то препознати и казнити СНССД. Ау црној рупи како ти казес неце бити рата него само разумијевања и не негирања разлицитост