ЕУРО, најава... Русија - Словачка: Словенски дерби без пардона!

Зборнаја делује сигурније и смиреније на лопти, није срљала против Енглеске чак ни након примљеног гола и такав приступ би могао да јој обезбеди победу у овом мечу...

Фудбал 15.06.2016 | 14:00
ЕУРО, најава... Русија - Словачка: Словенски дерби без пардона!
Русија је голом Василија Березуцког у другом минуту надокнаде дошла до великог бода против Енглеске на отварању турнира, али и огромне дозе самопоуздања, док је потпуно другачија ситуација са Словачком. Састав Јана Козака разочарао је против Велса (1:2), па у овом мечу мора да крене на све или ништа ако мисли да продужи наду за пласман у осмину финала.

Ипак, искусна Зборнаја делује сигурније и смиреније на лопти, није срљала против Енглеске чак ни након примљеног гола и такав приступ би могао да јој обезбеди победу у овом мечу, којом би направила велики корак ка жељеном циљу, а то је пласман у наредну фазу.

Далеко од тога да Словачка нема чиме да се супротстави селекцији Леонида Слуцког. Хамшик, Вајс, Куцка и Штох још нису рекли ни своју прву, а камоли последњу реч на овом турниру, па би за њих било идеално да то учине управо у овом мечу.

Руси ће бити стрпљиви, али ће сасвим сигурно успети најмање једном да затресу мрежу несигурног Матуша Козачика, а то би могли да учине и Словаци, који морају да крену у напад свим силама.

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО - ГРУПА Б

РУСИЈА – СЛОВАЧКА

Лил - Стадион: Пјер Моро.
Судија: Дамир Скомина (Словенија).

ПОСЛЕДЊИХ ПЕТ

РУСИЈА
Литванија (Д)         3:0
Француска (Г)       2:4
Чешка (Н)             1:2
Србија (Н)              1:1
Енглеска (Н)         1:1

СЛОВАЧКА
Р. Ирска (Г)           2:2
Грузија (Н)            3:1
Немачка (Г)         3:1
Северна Ирска (Д)   0:0
Велс (Н)      1:2

МЕЂУСОБНИ СКОР
8        3        3        2        7:6

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар