EURO, najava... Rusija - Slovačka: Slovenski derbi bez pardona!

Zbornaja deluje sigurnije i smirenije na lopti, nije srljala protiv Engleske čak ni nakon primljenog gola i takav pristup bi mogao da joj obezbedi pobedu u ovom meču...

Fudbal 15.06.2016 | 14:00
EURO, najava... Rusija - Slovačka: Slovenski derbi bez pardona!
Rusija je golom Vasilija Berezuckog u drugom minutu nadoknade došla do velikog boda protiv Engleske na otvaranju turnira, ali i ogromne doze samopouzdanja, dok je potpuno drugačija situacija sa Slovačkom. Sastav Jana Kozaka razočarao je protiv Velsa (1:2), pa u ovom meču mora da krene na sve ili ništa ako misli da produži nadu za plasman u osminu finala.

Ipak, iskusna Zbornaja deluje sigurnije i smirenije na lopti, nije srljala protiv Engleske čak ni nakon primljenog gola i takav pristup bi mogao da joj obezbedi pobedu u ovom meču, kojom bi napravila veliki korak ka željenom cilju, a to je plasman u narednu fazu.

Daleko od toga da Slovačka nema čime da se suprotstavi selekciji Leonida Sluckog. Hamšik, Vajs, Kucka i Štoh još nisu rekli ni svoju prvu, a kamoli poslednju reč na ovom turniru, pa bi za njih bilo idealno da to učine upravo u ovom meču.

Rusi će biti strpljivi, ali će sasvim sigurno uspeti najmanje jednom da zatresu mrežu nesigurnog Matuša Kozačika, a to bi mogli da učine i Slovaci, koji moraju da krenu u napad svim silama.

EVROPSKO PRVENSTVO - GRUPA B

RUSIJA – SLOVAČKA

Lil - Stadion: Pjer Moro.
Sudija: Damir Skomina (Slovenija).

POSLEDNJIH PET

RUSIJA
Litvanija (D)         3:0
Francuska (G)       2:4
Češka (N)             1:2
Srbija (N)              1:1
Engleska (N)         1:1

SLOVAČKA
R. Irska (G)           2:2
Gruzija (N)            3:1
Nemačka (G)         3:1
Severna Irska (D)   0:0
Vels (N)      1:2

MEĐUSOBNI SKOR
8        3        3        2        7:6

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar