Цецин рођендан: Имам 43, а и даље ме желе!

Светлана Цеца Ражнатовић напунила је данас 43 године, али и даље важи за једну од најфаталнијих жена на естради. Певачица је признала за Информер да се и у петој деценији осећа веома пожељно и привлачно, иако тврди да не слама мушка срца

Србија 14.06.2016 | 22:37
Цецин рођендан: Имам 43, а и даље ме желе!
" Не знам зашто људи мисле да сам ја нека фам фатал, када водим потпуно миран и повучен живот. Не излазим, не банчим, око мене није хорда мушкараца и удварача", почела је на почетку да се брани Светлана.

Међутим, није могла да порекне да често добија љубавне поруке на друштвеним мрежама, да јој мушкарци после наступа и на кућну адресу шаљу огромне букете цвећа.

Не умем да флертујем и да користим ту, како ви називате, моју моћ над мушкарцима

"Тачно је да ме обожаваоци обасипају невероватно пажњом. Мислим да би се свака жена осећала пожељно, атрактивно и привлачно да добије толико комплимената колико од њих добијем ја. Слагала бих када бих рекла да се због све те љубави коју ми пружају и са 43 не осећам привлачно", поручила је Цеца.

Ништа од славља
Цеца је одлучила да њен 43 рођендан прође без помпезне журке. Ранијих година увек би у свом дому окупила најближе пријатеље, али је ове од тога одустала.
"Анастасији смо направили диван рођендан и тада сам окупила све пријатеље. Лудо смо се провели, причали, ђускали. Нисам имала потребу да поново правим журку. Неопходно ми је мало мира после свих обавеза које сам имала и око ћеркиног пунолетства, али и око припреме албума."

Она је, ипак, истакла да не користи своју моћ над мушкарцима:

"Нисам вам ја нека кокета. Не умем да флертујем и да користим ту, како ви називате, моју моћ над мушкарцима. Нисам ни свесна да је имам. Можда је људима тешко да поверују зато што сам стално на телевизији, али ја сам у суштини јако стидљива особа", открива Ражнатовићева непознат детаљ.

Она истиче и да се води неким нормама које данас нису у моди:

"Знаш, иако се добро дружим, ја ипак имам 43 године, старомодна сам. Никада нисам волела да преузимам иницијативу и прва бацам удицу. Па и у послу сам таква, мрзи ме да се сликам, да уђем у студио, да одаберем песме. Увек неко мора да ме покрене, да ми да мотив и ветар у леђа", признаје певачица.

(Информер)
(Фото: Публиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нн

14.06.2016 21:13

Само се ти Цецилија раскомоти, биће муштерија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

15.06.2016 09:05

Боме ДА

ОДГОВОРИТЕ