Cecin rođendan: Imam 43, a i dalje me žele!

Svetlana Ceca Ražnatović napunila je danas 43 godine, ali i dalje važi za jednu od najfatalnijih žena na estradi. Pevačica je priznala za Informer da se i u petoj deceniji oseća veoma poželjno i privlačno, iako tvrdi da ne slama muška srca

Srbija 14.06.2016 | 22:37
Cecin rođendan: Imam 43, a i dalje me žele!
" Ne znam zašto ljudi misle da sam ja neka fam fatal, kada vodim potpuno miran i povučen život. Ne izlazim, ne bančim, oko mene nije horda muškaraca i udvarača", počela je na početku da se brani Svetlana.

Međutim, nije mogla da porekne da često dobija ljubavne poruke na društvenim mrežama, da joj muškarci posle nastupa i na kućnu adresu šalju ogromne bukete cveća.

Ne umem da flertujem i da koristim tu, kako vi nazivate, moju moć nad muškarcima

"Tačno je da me obožavaoci obasipaju neverovatno pažnjom. Mislim da bi se svaka žena osećala poželjno, atraktivno i privlačno da dobije toliko komplimenata koliko od njih dobijem ja. Slagala bih kada bih rekla da se zbog sve te ljubavi koju mi pružaju i sa 43 ne osećam privlačno", poručila je Ceca.

Ništa od slavlja
Ceca je odlučila da njen 43 rođendan prođe bez pompezne žurke. Ranijih godina uvek bi u svom domu okupila najbliže prijatelje, ali je ove od toga odustala.
"Anastasiji smo napravili divan rođendan i tada sam okupila sve prijatelje. Ludo smo se proveli, pričali, đuskali. Nisam imala potrebu da ponovo pravim žurku. Neophodno mi je malo mira posle svih obaveza koje sam imala i oko ćerkinog punoletstva, ali i oko pripreme albuma."

Ona je, ipak, istakla da ne koristi svoju moć nad muškarcima:

"Nisam vam ja neka koketa. Ne umem da flertujem i da koristim tu, kako vi nazivate, moju moć nad muškarcima. Nisam ni svesna da je imam. Možda je ljudima teško da poveruju zato što sam stalno na televiziji, ali ja sam u suštini jako stidljiva osoba", otkriva Ražnatovićeva nepoznat detalj.

Ona ističe i da se vodi nekim normama koje danas nisu u modi:

"Znaš, iako se dobro družim, ja ipak imam 43 godine, staromodna sam. Nikada nisam volela da preuzimam inicijativu i prva bacam udicu. Pa i u poslu sam takva, mrzi me da se slikam, da uđem u studio, da odaberem pesme. Uvek neko mora da me pokrene, da mi da motiv i vetar u leđa", priznaje pevačica.

(Informer)
(Foto: Public)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

nn

14.06.2016 21:13

Samo se ti Cecilija raskomoti, biće mušterija.

ODGOVORITE
Name

Crni

15.06.2016 09:05

Bome DA

ODGOVORITE