Видео: Нејмар добио прве фудбалске ''Џорданке''!

Мајк Џордан симбол је НБА лиге, док су патике 'Његовог летећег височанства' симбол једног времена.

Фудбал 16.06.2016 | 14:00
Видео: Нејмар добио прве фудбалске ''Џорданке''!
Популарне 'Џорданке' носе и они који не играју кошарку, а колико су значајне за компанију 'Најки' најбоље осликава податак да управо Мајклова линија гардеробе доноси највећи годишњи профит корпорацији из Орегона готово деценију уназад.

Иако ће вероватно бити велики број оних којима се овај потез неће свидети – нападач Барселоне и репрезентације Бразила Нејмар да Силва добио је прве копачке 'Џорданке'. 

Бивши играч Сантоса радио је заједно са Мајклом на дизајнирању копачки које ће носити на Олимпијским играма у Бразилу наредног лета – названих 'Неyмар X Јордан ХyперВеном – а уручио их му је најбољи кошаркаш свих времена лично.

"Мајк Џордан ме је инспирисао да одувек тежим савршенству и ултимативном успеху, свиме ониме што је урадио у каријери. Начином на који је тренирао, желећи да увек буде све бољи и бољи. Он је симбол величине – невероватан шампион и такмичар. Дивим му се", рекао је Нејмар. 

Истовремено, компанија ће избацити и чувени ретро 'Аир Јордан 5' модел посвећен капитену 'Селесаа'. 

"Узбуђен сам јер Нејмаров и мој бренд отпочињу сарадњу. Фан сам креативности, стила и посвећености коју поседује фудбалска игра. Он је посебан играч и радујем се будућој сарадњи", рекао је Мајкл.

На копачкама се налази чувени 'Јумпман' знак, као и бројеви 23 и 10, док су на пертлама иницијали Нејмаровог сина Давида Луке.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар