Video: Nejmar dobio prve fudbalske ''Džordanke''!

Majk Džordan simbol je NBA lige, dok su patike 'Njegovog letećeg visočanstva' simbol jednog vremena.

Fudbal 16.06.2016 | 14:00
Video: Nejmar dobio prve fudbalske ''Džordanke''!
Popularne 'Džordanke' nose i oni koji ne igraju košarku, a koliko su značajne za kompaniju 'Najki' najbolje oslikava podatak da upravo Majklova linija garderobe donosi najveći godišnji profit korporaciji iz Oregona gotovo deceniju unazad.

Iako će verovatno biti veliki broj onih kojima se ovaj potez neće svideti – napadač Barselone i reprezentacije Brazila Nejmar da Silva dobio je prve kopačke 'Džordanke'. 

Bivši igrač Santosa radio je zajedno sa Majklom na dizajniranju kopački koje će nositi na Olimpijskim igrama u Brazilu narednog leta – nazvanih 'Neymar X Jordan HyperVenom – a uručio ih mu je najbolji košarkaš svih vremena lično.

"Majk Džordan me je inspirisao da oduvek težim savršenstvu i ultimativnom uspehu, svime onime što je uradio u karijeri. Načinom na koji je trenirao, želeći da uvek bude sve bolji i bolji. On je simbol veličine – neverovatan šampion i takmičar. Divim mu se", rekao je Nejmar. 

Istovremeno, kompanija će izbaciti i čuveni retro 'Air Jordan 5' model posvećen kapitenu 'Selesaa'. 

"Uzbuđen sam jer Nejmarov i moj brend otpočinju saradnju. Fan sam kreativnosti, stila i posvećenosti koju poseduje fudbalska igra. On je poseban igrač i radujem se budućoj saradnji", rekao je Majkl.

Na kopačkama se nalazi čuveni 'Jumpman' znak, kao i brojevi 23 i 10, dok su na pertlama inicijali Nejmarovog sina Davida Luke.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar