Томи Хас је нови директор турнира у Индијан Велсу!

Томи ХАс, некадашњи други рекет света, постављен је за новог директора Мастерса у Индијан Велсу.

Тенис 16.06.2016 | 12:45
Томи Хас је нови директор турнира у Индијан Велсу!
Тридесетосмогодишњи Немац освојио је током каријере 15 АТП титула, као и сребро на Олимпијским играма 2000, док се четири пута нашао у полуфиналима Грен слем турнира – три пута Аустралијан Опену и једном на Вимблдону.

"Одушевљен сам чињеницом да сам постао део БНП Парибас Опен тима, као нови директор. Радујем се раду на једном од најбољих спортских догађа на свету", рекао је Хас.

Турнир у Калифорнији сматра се од стране тениских фанатика 'петим Грен слемом', а последње четири године проглашаван је најбољим турниром на Туру – и у АТП и WТА конкуренцији. 

"Постоји ваљан разлог зашто је такмичење у Индијан Велсу узастопно бирано за најбоље на мушком и женском Туру. Из године у годину наставља да пружа играчима врхунско искуство, а исто тако и навијачима и спонзорима. Једва чекам да турнир подигнемо на још виши ниво", додао је Томи. 

Индијан Велс игра се средином марта сваке године, а актуелни шампион, уједно и рекордер по броју титула је наш Новак Ђоковић – који је овог пролећа стигао до петог пехара у пустињи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар