Tomi Has je novi direktor turnira u Indijan Velsu!

Tomi HAs, nekadašnji drugi reket sveta, postavljen je za novog direktora Mastersa u Indijan Velsu.

Tenis 16.06.2016 | 12:45
Tomi Has je novi direktor turnira u Indijan Velsu!
Tridesetosmogodišnji Nemac osvojio je tokom karijere 15 ATP titula, kao i srebro na Olimpijskim igrama 2000, dok se četiri puta našao u polufinalima Gren slem turnira – tri puta Australijan Openu i jednom na Vimbldonu.

"Oduševljen sam činjenicom da sam postao deo BNP Paribas Open tima, kao novi direktor. Radujem se radu na jednom od najboljih sportskih događa na svetu", rekao je Has.

Turnir u Kaliforniji smatra se od strane teniskih fanatika 'petim Gren slemom', a poslednje četiri godine proglašavan je najboljim turnirom na Turu – i u ATP i WTA konkurenciji. 

"Postoji valjan razlog zašto je takmičenje u Indijan Velsu uzastopno birano za najbolje na muškom i ženskom Turu. Iz godine u godinu nastavlja da pruža igračima vrhunsko iskustvo, a isto tako i navijačima i sponzorima. Jedva čekam da turnir podignemo na još viši nivo", dodao je Tomi. 

Indijan Vels igra se sredinom marta svake godine, a aktuelni šampion, ujedno i rekorder po broju titula je naš Novak Đoković – koji je ovog proleća stigao do petog pehara u pustinji.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar