Обрт: Масовни убица из Орланда је геј?!

Омар Матин, Американац авганитанског порекла, који је у суботу касно у ноћ по локалном времену, извршио масакр у геј клубу у Орланду је, према све бројнијим сведочењима, био хомосексуалац.

Свијет 14.06.2016 | 18:25
Обрт: Масовни убица из Орланда је геј?!
Како преноси Дејли мејл, Матин је имао интимне односе са другом из разреда, био је редовни посетилац геј барова укључујући и Пулс у којем је насумице пуцајући убио 49 особа, а 53 њих је рањено.

Он је, како се наводи, користио апликације попут Гриндр које служе за упознавање хомосексуалаца.

И бивша супруга Матина посведочила да је имао геј склоности.

Матинова прва жена, Ситора Јусуфи, изјавила је за Њујорк дејли њуз да је Матин извршио тај ужасни злочин због, како је рекла, личних превирања ко је он, а не зато што је био исламски екстремиста.

Ситора Јусуфи је за бразилску ТВ станицу такође изјавила и да је њен свекар пред њом сина називао хомосексуалцем и додала да је Матин био психички нестабилан и да је тукао.

То су, наводе медији, посведочили и школски другови Матин, кога је полиција ликвидирала током масакра, као и корисници геј апликације Гриндр. Сведоци су потврдили и да је овај масовни убица протекле деценије био и чест посетилац геј клубова.

У почетку истраге, како пише Дејли мејл, сумњало се да је напад спроведен из верских разллога, међутим, након добијања све више података о Омару Матину, постаје очигледно да је нападом желео да заташка своју хомосексуалну прошлост.



Британске новине су пренеле фотографије и контакт геј друштвених мрежа које су послали корисници. На њима се види Матин који је тим путем покушавао да упозна партнере. Један од корисника, Кебл Кедено је изјавио да је "морао да блокира Матина на Гриндру зато што је деловао језиво".

Један од школских другова убице је сведочио за ФБИ да је Матин покушао да му се удвара али да је у то време крио да је геј и да га је зато одбио.

Школски друг, који је желео да остане анониман, је рекао да је Матин одувек хтео "да се уклопи али га нико није волео" и да је "био неспретан у међуљудским односима".

Крис Кален, редовни гост геј клуба Пулс, твди да је Матина срео више десетина пута у том клубу.
"Видео сам га много пута, сећам се и разговора са њим у ком нам је рекао да је ожењен и да има дете", испричао је Кален а његово сведочење су потврдили и припадници обезбеђења тог објекта.

Геј заједница у Орланду је, како се наводи, шокирана чињеницом да је масакар могао да изведе неко ко "има толико тога заједничког са њима".

(Мондо.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Црни

14.06.2016 16:54

Нитко није већи педер од њих зато оне жене тамо убише, стока нису низашта него за искорјенити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

14.06.2016 19:39

Немојте тако. Геј популација је најбоља на свијету. Педери и лезбејке не би ни мрава згазили. То најбоље знају Американци и Западни Европљани који узивају када њима кцери у кући снају доведу а синови зета!

Name

Кики

14.06.2016 20:17

Ни један муслиман не смије бити психицки болесник ,нити геј. Они су обиљезени као терористи.