Obrt: Masovni ubica iz Orlanda je gej?!

Omar Matin, Amerikanac avganitanskog porekla, koji je u subotu kasno u noć po lokalnom vremenu, izvršio masakr u gej klubu u Orlandu je, prema sve brojnijim svedočenjima, bio homoseksualac.

Svijet 14.06.2016 | 18:25
Obrt: Masovni ubica iz Orlanda je gej?!
Kako prenosi Dejli mejl, Matin je imao intimne odnose sa drugom iz razreda, bio je redovni posetilac gej barova uključujući i Puls u kojem je nasumice pucajući ubio 49 osoba, a 53 njih je ranjeno.

On je, kako se navodi, koristio aplikacije poput Grindr koje služe za upoznavanje homoseksualaca.

I bivša supruga Matina posvedočila da je imao gej sklonosti.

Matinova prva žena, Sitora Jusufi, izjavila je za Njujork dejli njuz da je Matin izvršio taj užasni zločin zbog, kako je rekla, ličnih previranja ko je on, a ne zato što je bio islamski ekstremista.

Sitora Jusufi je za brazilsku TV stanicu takođe izjavila i da je njen svekar pred njom sina nazivao homoseksualcem i dodala da je Matin bio psihički nestabilan i da je tukao.

To su, navode mediji, posvedočili i školski drugovi Matin, koga je policija likvidirala tokom masakra, kao i korisnici gej aplikacije Grindr. Svedoci su potvrdili i da je ovaj masovni ubica protekle decenije bio i čest posetilac gej klubova.

U početku istrage, kako piše Dejli mejl, sumnjalo se da je napad sproveden iz verskih razlloga, međutim, nakon dobijanja sve više podataka o Omaru Matinu, postaje očigledno da je napadom želeo da zataška svoju homoseksualnu prošlost.



Britanske novine su prenele fotografije i kontakt gej društvenih mreža koje su poslali korisnici. Na njima se vidi Matin koji je tim putem pokušavao da upozna partnere. Jedan od korisnika, Kebl Kedeno je izjavio da je "morao da blokira Matina na Grindru zato što je delovao jezivo".

Jedan od školskih drugova ubice je svedočio za FBI da je Matin pokušao da mu se udvara ali da je u to vreme krio da je gej i da ga je zato odbio.

Školski drug, koji je želeo da ostane anoniman, je rekao da je Matin oduvek hteo "da se uklopi ali ga niko nije voleo" i da je "bio nespretan u međuljudskim odnosima".

Kris Kalen, redovni gost gej kluba Puls, tvdi da je Matina sreo više desetina puta u tom klubu.
"Video sam ga mnogo puta, sećam se i razgovora sa njim u kom nam je rekao da je oženjen i da ima dete", ispričao je Kalen a njegovo svedočenje su potvrdili i pripadnici obezbeđenja tog objekta.

Gej zajednica u Orlandu je, kako se navodi, šokirana činjenicom da je masakar mogao da izvede neko ko "ima toliko toga zajedničkog sa njima".

(Mondo.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Crni

14.06.2016 16:54

Nitko nije veći peder od njih zato one žene tamo ubiše, stoka nisu nizašta nego za iskorjeniti

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

14.06.2016 19:39

Nemojte tako. Gej populacija je najbolja na svijetu. Pederi i lezbejke ne bi ni mrava zgazili. To najbolje znaju Amerikanci i Zapadni Evropljani koji uzivaju kada njima kceri u kući snaju dovedu a sinovi zeta!

Name

Kiki

14.06.2016 20:17

Ni jedan musliman ne smije biti psihicki bolesnik ,niti gej. Oni su obiljezeni kao teroristi.