Лазовић, Томовић, Ђуричић, а сада и Љајић!

Синиша Михајловић прави српску колонију!

Фудбал 17.06.2016 | 15:00
Лазовић, Томовић, Ђуричић, а сада и Љајић!
Долазак Синише Михајловића је значио и да ће српски фудбалери постати интересантније мете за Торино, али тешко да се могло очекивати да српски тренер планира колонију својих земљака у Пијемонту.

Ако се обистине све Михајловићеве жеље, Торино би могао да личи на репрезентацију Србије из лета 2012. године. Тада је Михајловић преузео командну палицу у табору Орлова и први пут окупио репрезентативце међу којима су била чак четворица играча који би овог лета могли да дођу у Торино као Михина појачања.

Звучи невероватно, али српски стручњак је загризао за још једног бившег пулена из репрезентације. Којег је тренирао у Фиорентини и којег је врло брзо елиминисао из националног тима због проблема са химном. Наравно, реч је о Адему Љајићу.

Локални Тутоспорт пише да је Торино обновио интерес за Љајићем којег је желео и пре гподину дана. Ла Стампа пише и да је Михајловић лично позвао телефоном Љајића и убеђивао га да му се придружи. Српски репрезентативац је прошлу сезону провео на позајмици у Интеру, али Неразури не желе да га откупе и вратили су га Роми. Међутим, ни Вучица не жели да задржи Љајића и као најреалнија опција се до сада помињала Фиорентини чији директор Корвино је и довео Љајића у Италију из Србије. Сада се у трку укључио и Михајловић…

Подсетимо, близу преласка у Торино из Фиорентине је Ненад Томовић. Једна од жеља јеДарко Лазовић из Ђенове, али Грифони желе да задрже некадашњег капитена Црвене звезде, док се истовремено преговара и са Бенфиком око довођења Филипа Ђуричића. Члан клуба је већ Никола Максимовић па би Торинова свлачионица могла да личи на ону из репрезентације Србије пре неколико година. Што и није баш разлог за оптимизам… 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар