Lazović, Tomović, Đuričić, a sada i Ljajić!

Siniša Mihajlović pravi srpsku koloniju!

Fudbal 17.06.2016 | 15:00
Lazović, Tomović, Đuričić, a sada i Ljajić!
Dolazak Siniše Mihajlovića je značio i da će srpski fudbaleri postati interesantnije mete za Torino, ali teško da se moglo očekivati da srpski trener planira koloniju svojih zemljaka u Pijemontu.

Ako se obistine sve Mihajlovićeve želje, Torino bi mogao da liči na reprezentaciju Srbije iz leta 2012. godine. Tada je Mihajlović preuzeo komandnu palicu u taboru Orlova i prvi put okupio reprezentativce među kojima su bila čak četvorica igrača koji bi ovog leta mogli da dođu u Torino kao Mihina pojačanja.

Zvuči neverovatno, ali srpski stručnjak je zagrizao za još jednog bivšeg pulena iz reprezentacije. Kojeg je trenirao u Fiorentini i kojeg je vrlo brzo eliminisao iz nacionalnog tima zbog problema sa himnom. Naravno, reč je o Ademu Ljajiću.

Lokalni Tutosport piše da je Torino obnovio interes za Ljajićem kojeg je želeo i pre gpodinu dana. La Stampa piše i da je Mihajlović lično pozvao telefonom Ljajića i ubeđivao ga da mu se pridruži. Srpski reprezentativac je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, ali Nerazuri ne žele da ga otkupe i vratili su ga Romi. Međutim, ni Vučica ne želi da zadrži Ljajića i kao najrealnija opcija se do sada pominjala Fiorentini čiji direktor Korvino je i doveo Ljajića u Italiju iz Srbije. Sada se u trku uključio i Mihajlović…

Podsetimo, blizu prelaska u Torino iz Fiorentine je Nenad Tomović. Jedna od želja jeDarko Lazović iz Đenove, ali Grifoni žele da zadrže nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, dok se istovremeno pregovara i sa Benfikom oko dovođenja Filipa Đuričića. Član kluba je već Nikola Maksimović pa bi Torinova svlačionica mogla da liči na onu iz reprezentacije Srbije pre nekoliko godina. Što i nije baš razlog za optimizam… 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar