"Вријеме је да срећа погледа Звезду на жребу"!

Бивши капитен црвено-белих сматра да актуелна генерација заслужује пласман међу европску фудбалску елиту.

Фудбал 17.06.2016 | 14:00
"Вријеме је да срећа погледа Звезду на жребу"!
Одавно је било када су фудбалери Црвене звезде играли групну фазу неког европског такмичења. Последњи пут у сезони 2007/08, а пре тога 2005/06. Оба пута у Лиги Европе.

Један од актера тих мечева, из ове раније сезоне, био је Драган Младеновић, данас директор Омладинске школе.

Некадашњи капитен црвено-белих у изјави за МОНДО рекао је да се нада да је дошло време да клуб поново заигра на великој сцени.

"Ја као играч нисам имао срећу да са Звездом играм Лигу шампиона јер су нам падали стварно тешки противници. Мислим да је ове године време да срећа мало погледа Звезду и да добијемо неког лакшег противника на жребу. Мислим да је клуб заслужио то. Надам се да ће тако и бити, апсолутно би било сјајно да играмо Лигу шампиона, али и Лигу Европе", истакао је Младеновић и образложио:

"Ова екипа је показала карактер. Није лако имати 30 и више бодова од другог на табели, а онда вам се то преполови и морате поново да се борите. Изузетно је тешко наћи мотив за тако нешто. Оно што мене храбри је слога у тиму, тренер Божовић је сјајан и успео је да нађе потребну 'жицу' међу играчима. Посебно бих похвалио спортског директора Раосављевића и генералног директора Терзића који су препознали то што јесу у њему и пружили му шансу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар