"Vrijeme je da sreća pogleda Zvezdu na žrebu"!

Bivši kapiten crveno-belih smatra da aktuelna generacija zaslužuje plasman među evropsku fudbalsku elitu.

Fudbal 17.06.2016 | 14:00
"Vrijeme je da sreća pogleda Zvezdu na žrebu"!
Odavno je bilo kada su fudbaleri Crvene zvezde igrali grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Poslednji put u sezoni 2007/08, a pre toga 2005/06. Oba puta u Ligi Evrope.

Jedan od aktera tih mečeva, iz ove ranije sezone, bio je Dragan Mladenović, danas direktor Omladinske škole.

Nekadašnji kapiten crveno-belih u izjavi za MONDO rekao je da se nada da je došlo vreme da klub ponovo zaigra na velikoj sceni.

"Ja kao igrač nisam imao sreću da sa Zvezdom igram Ligu šampiona jer su nam padali stvarno teški protivnici. Mislim da je ove godine vreme da sreća malo pogleda Zvezdu i da dobijemo nekog lakšeg protivnika na žrebu. Mislim da je klub zaslužio to. Nadam se da će tako i biti, apsolutno bi bilo sjajno da igramo Ligu šampiona, ali i Ligu Evrope", istakao je Mladenović i obrazložio:

"Ova ekipa je pokazala karakter. Nije lako imati 30 i više bodova od drugog na tabeli, a onda vam se to prepolovi i morate ponovo da se borite. Izuzetno je teško naći motiv za tako nešto. Ono što mene hrabri je sloga u timu, trener Božović je sjajan i uspeo je da nađe potrebnu 'žicu' među igračima. Posebno bih pohvalio sportskog direktora Raosavljevića i generalnog direktora Terzića koji su prepoznali to što jesu u njemu i pružili mu šansu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar