Звезда о понуди Марсеја: Уго је наш!

Према писању португалских медија нападач Црвене звезде на мети је Олимпика из Марсеја. Из Звезде тврде да не знају ништа о понуди француског клуба.

Фудбал 15.06.2016 | 17:30
Звезда о понуди Марсеја: Уго је наш!
Примамљива понуда за Црвену звезду!

Према писању португалског листа "О Жого" за нападача црвено-белих Уга Вијеиру (27) стигла је понуда из Француске. Олимпик Марсеј српском клубу нуди суму између 1,5 и 2 милиона евра, а Вијеири четворогодишњи уговор!

Очекивано, интересовања за Уга Вијеиру не мањка с обзиром на то да је нападач из Португала прошле сезоне у дресу српског шампиона постигао 20 голова, што му је била, голгетерски гледано, најбоља сезона у каријери.

Спортски директор Блажо Раосављевић је на конференцији за медије на којој је представљен штопер Томас Фибел кратко прокоментарисао тврдње португалског листа речима да "први пут чује за тако нешто".

"Уго је наш фудбалер!", подвукао је Раосављевић.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић раније је изјавио да клуб неће продавати најбоље фудбалере пре краја квалификација у европским такмичењима, а Вијеира се није појавио на првом тренингу црвено-белих пред почетак нове сезоне.

Како су из клуба званично објаснили, у питању је проблем са авионским картама, па је он добио дозволу да закасни два дана.

Уго Вијеира је већ играо у Француској, за резервну екипу Бордоа, а осим њих у каријери је наступао за Санта Марију, Ешторил, Жил Висенте, Бенфику, Спортинг их Хихона, Брагу, Торпедо и на крају за Црвену звезду.

Олимпик Марсеј је претходну сезону завршио тек на 13. месту на табели, а први стрелац екипе Миши Бачуаји близу је одласка из клуба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар