Zvezda o ponudi Marseja: Ugo je naš!

Prema pisanju portugalskih medija napadač Crvene zvezde na meti je Olimpika iz Marseja. Iz Zvezde tvrde da ne znaju ništa o ponudi francuskog kluba.

Fudbal 15.06.2016 | 17:30
Zvezda o ponudi Marseja: Ugo je naš!
Primamljiva ponuda za Crvenu zvezdu!

Prema pisanju portugalskog lista "O Žogo" za napadača crveno-belih Uga Vijeiru (27) stigla je ponuda iz Francuske. Olimpik Marsej srpskom klubu nudi sumu između 1,5 i 2 miliona evra, a Vijeiri četvorogodišnji ugovor!

Očekivano, interesovanja za Uga Vijeiru ne manjka s obzirom na to da je napadač iz Portugala prošle sezone u dresu srpskog šampiona postigao 20 golova, što mu je bila, golgeterski gledano, najbolja sezona u karijeri.

Sportski direktor Blažo Raosavljević je na konferenciji za medije na kojoj je predstavljen štoper Tomas Fibel kratko prokomentarisao tvrdnje portugalskog lista rečima da "prvi put čuje za tako nešto".

"Ugo je naš fudbaler!", podvukao je Raosavljević.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ranije je izjavio da klub neće prodavati najbolje fudbalere pre kraja kvalifikacija u evropskim takmičenjima, a Vijeira se nije pojavio na prvom treningu crveno-belih pred početak nove sezone.

Kako su iz kluba zvanično objasnili, u pitanju je problem sa avionskim kartama, pa je on dobio dozvolu da zakasni dva dana.

Ugo Vijeira je već igrao u Francuskoj, za rezervnu ekipu Bordoa, a osim njih u karijeri je nastupao za Santa Mariju, Eštoril, Žil Visente, Benfiku, Sporting ih Hihona, Bragu, Torpedo i na kraju za Crvenu zvezdu.

Olimpik Marsej je prethodnu sezonu završio tek na 13. mestu na tabeli, a prvi strelac ekipe Miši Bačuaji blizu je odlaska iz kluba.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar