Марсеј за Вијеиру нуди два милиона!

Према писању португалских медија нападач Црвене звезде на мети је Олимпика из Марсеја.

Фудбал 15.06.2016 | 15:00
Марсеј за Вијеиру нуди два милиона!
Примамљива понуда за Црвену звезду!

Према писању португалског листа "О Жого" за нападача црвено-белих Уга Вијеиру (27) стигла је понуда из Француске. Олимпик Марсеј српском клубу нуди суму између 1,5 и 2 милиона евра, а Вијеири четворогодишњи уговор!

Очекивано, интересовања за Уга Вијеиру не мањка с обзиром на то да је нападач из Португала прошле сезоне у дресу српског шампиона постигао 20 голова, што му је била, голгетерски гледано, најбоља сезона у каријери.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић раније је изјавио да клуб неће продавати најбоље фудбалере пре краја квалификација у европским такмичењима, а Вијеира се није појавио на првом тренингу црвено-белих пред почетак нове сезоне.

Како су из клуба званично објаснили, у питању је проблем са авионским картама, па је он добио дозволу да закасни два дана.

Уго Вијеира је већ играо у Француској, за резервну екипу Бордоа, а осим њих у каријери је наступао за Санта Марију, Ешторил, Жил Висенте, Бенфику, Спортинг их Хихона, Брагу, Торпедо и на крају за Црвену звезду.

Олимпик Марсеј је претходну сезону завршио тек на 13. месту на табели, а први стрелац екипе Миши Бачуаји близу је одласка из клуба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар