Marsej za Vijeiru nudi dva miliona!

Prema pisanju portugalskih medija napadač Crvene zvezde na meti je Olimpika iz Marseja.

Fudbal 15.06.2016 | 15:00
Marsej za Vijeiru nudi dva miliona!
Primamljiva ponuda za Crvenu zvezdu!

Prema pisanju portugalskog lista "O Žogo" za napadača crveno-belih Uga Vijeiru (27) stigla je ponuda iz Francuske. Olimpik Marsej srpskom klubu nudi sumu između 1,5 i 2 miliona evra, a Vijeiri četvorogodišnji ugovor!

Očekivano, interesovanja za Uga Vijeiru ne manjka s obzirom na to da je napadač iz Portugala prošle sezone u dresu srpskog šampiona postigao 20 golova, što mu je bila, golgeterski gledano, najbolja sezona u karijeri.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ranije je izjavio da klub neće prodavati najbolje fudbalere pre kraja kvalifikacija u evropskim takmičenjima, a Vijeira se nije pojavio na prvom treningu crveno-belih pred početak nove sezone.

Kako su iz kluba zvanično objasnili, u pitanju je problem sa avionskim kartama, pa je on dobio dozvolu da zakasni dva dana.

Ugo Vijeira je već igrao u Francuskoj, za rezervnu ekipu Bordoa, a osim njih u karijeri je nastupao za Santa Mariju, Eštoril, Žil Visente, Benfiku, Sporting ih Hihona, Bragu, Torpedo i na kraju za Crvenu zvezdu.

Olimpik Marsej je prethodnu sezonu završio tek na 13. mestu na tabeli, a prvi strelac ekipe Miši Bačuaji blizu je odlaska iz kluba.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar