Јуче их увео у Серију Б, данас му спремили отказ!

Необична судбина Ђенара Гатуза на клупи Пизе...!

Фудбал 14.06.2016 | 11:30
Јуче их увео у Серију Б, данас му спремили отказ!
Није прошло ни 24 часа како је увео Пизу из треће лиге у Серију Б, а Ђенаро Гатузо се суочава са отказом на клупи овог клуба. Занимљива информација стиже нам са Апенина, где су данас многи медији пренели да ће Чех Здењек Земан наследити некадашњег првотимца Милана на клупи Пизе. 

Рино, који је сјајно предводио овај клуб у баражу међу трећелигашима, успео је да их уведе синоћ у другу лигу захваљујући победи над Фођом укупним резултатом од 5:3. Ипак, то није било довољно газдама клуба да му омогуће да настави посао у граду који је познат по чувеном Кривом торњу, чак и након што им је омогућио историјски пласман у виши ранг.

Здењек Земан, који је некада седео и на клупи Црвене звезде, последњи посао обављао је на клупи швајцарског Лугана ове сезоне. Некадашњи тренер Роме и Пескаре познат је као манијак нападачког фудбала, а у Серију А је из друге лиге уводио клубове као што су били Делфини и Фођа.

Иако је популарна нападачка тактика „Земанландија“ забављала многе љубитеље фудбала широм Чизме, она му никада није донела ниједан трофеј у каријери, па је питање шта се крије иза жеље челника Пизе да га ангажују уместо Гатуза.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар