Juče ih uveo u Seriju B, danas mu spremili otkaz!

Neobična sudbina Đenara Gatuza na klupi Pize...!

Fudbal 14.06.2016 | 11:30
Juče ih uveo u Seriju B, danas mu spremili otkaz!
Nije prošlo ni 24 časa kako je uveo Pizu iz treće lige u Seriju B, a Đenaro Gatuzo se suočava sa otkazom na klupi ovog kluba. Zanimljiva informacija stiže nam sa Apenina, gde su danas mnogi mediji preneli da će Čeh Zdenjek Zeman naslediti nekadašnjeg prvotimca Milana na klupi Pize. 

Rino, koji je sjajno predvodio ovaj klub u baražu među trećeligašima, uspeo je da ih uvede sinoć u drugu ligu zahvaljujući pobedi nad Fođom ukupnim rezultatom od 5:3. Ipak, to nije bilo dovoljno gazdama kluba da mu omoguće da nastavi posao u gradu koji je poznat po čuvenom Krivom tornju, čak i nakon što im je omogućio istorijski plasman u viši rang.

Zdenjek Zeman, koji je nekada sedeo i na klupi Crvene zvezde, poslednji posao obavljao je na klupi švajcarskog Lugana ove sezone. Nekadašnji trener Rome i Peskare poznat je kao manijak napadačkog fudbala, a u Seriju A je iz druge lige uvodio klubove kao što su bili Delfini i Fođa.

Iako je popularna napadačka taktika „Zemanlandija“ zabavljala mnoge ljubitelje fudbala širom Čizme, ona mu nikada nije donela nijedan trofej u karijeri, pa je pitanje šta se krije iza želje čelnika Pize da ga angažuju umesto Gatuza.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar