Грчки медији: Милутинов и Звезда - није немогуће!

Колико је реално да бивши центар Партизана појача Црвену звезду? Атински медији писали су о том трансферу из угла његовог садашњег клуба - Олимпијакоса.

Кошарка 14.06.2016 | 20:45
Грчки медији: Милутинов и Звезда - није немогуће!
Трагом гласине која се пронела Београдом у понедељак поподне, да Никола Милутинов дефинитивно стиже у Црвену звезду на позајмицу из Олимпијакоса, медији у Грчкој брзо су реаговали и објаснили потенцијални став тамошњег шампиона.

Портал спорт24.гр пренео је ту информацију из Србије, уз своје објашњење:

"Олимпијакос би био спреман да уступи српског центра другом клубу, како би ослободио место странца у екипи. Остварење таквог сценарија није немогуће", пишу грчки новинари.

Подсетивши да је Милутинов прошлог лета стигао из Партизана, уз дозволу Сан Антонио Спурса, исти извор наводи и да је млади Новосађанин добио шансу у Пиреју, да није одушевио својим наступима, али и да је било утакмица у којима је био значајно решење за игру црвено-белих.

Такође, наведено је и да Олимпијакос разматра могућност да ангажује још једног центра, а с тим у вези помиње се име Канађанина Кема Бирча, који се растао са турским клубом Ушак Спортиф.

Конкретан одговор на питање да ли ће Никола Милутинов прећи у Црвену звезду, која га несумњиво жели, пружиће наредни дани и недеље. Тренутно је дефинитивно само то да он за сада није постао играч шампиона Србије, што не искључује могућност да се тај трансфер и догоди.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар