Grčki mediji: Milutinov i Zvezda - nije nemoguće!

Koliko je realno da bivši centar Partizana pojača Crvenu zvezdu? Atinski mediji pisali su o tom transferu iz ugla njegovog sadašnjeg kluba - Olimpijakosa.

Košarka 14.06.2016 | 20:45
Grčki mediji: Milutinov i Zvezda - nije nemoguće!
Tragom glasine koja se pronela Beogradom u ponedeljak popodne, da Nikola Milutinov definitivno stiže u Crvenu zvezdu na pozajmicu iz Olimpijakosa, mediji u Grčkoj brzo su reagovali i objasnili potencijalni stav tamošnjeg šampiona.

Portal sport24.gr preneo je tu informaciju iz Srbije, uz svoje objašnjenje:

"Olimpijakos bi bio spreman da ustupi srpskog centra drugom klubu, kako bi oslobodio mesto stranca u ekipi. Ostvarenje takvog scenarija nije nemoguće", pišu grčki novinari.

Podsetivši da je Milutinov prošlog leta stigao iz Partizana, uz dozvolu San Antonio Spursa, isti izvor navodi i da je mladi Novosađanin dobio šansu u Pireju, da nije oduševio svojim nastupima, ali i da je bilo utakmica u kojima je bio značajno rešenje za igru crveno-belih.

Takođe, navedeno je i da Olimpijakos razmatra mogućnost da angažuje još jednog centra, a s tim u vezi pominje se ime Kanađanina Kema Birča, koji se rastao sa turskim klubom Ušak Sportif.

Konkretan odgovor na pitanje da li će Nikola Milutinov preći u Crvenu zvezdu, koja ga nesumnjivo želi, pružiće naredni dani i nedelje. Trenutno je definitivno samo to da on za sada nije postao igrač šampiona Srbije, što ne isključuje mogućnost da se taj transfer i dogodi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar