Стиже Бијелса у Лацио! Успели преговори без телефона…

Аргентинац добио плату од 3.000.000 евра!

Фудбал 14.06.2016 | 21:00
Стиже Бијелса у Лацио! Успели преговори без телефона…
Лацио добија највеће појачање овог лета и оно долази на клупу римског клуба. Није реч о резервном играчу већ о тренеру. И то каквом! Марсело Бијела је на ивици доласка у Лацио!

Аргентински стручњак је после вишедневних и напорних преговора са италијанским клубом коначно попустио. Бијелса је у петак затражио додатних 48 часова да размисли о свему, а данас ће послати коначан одговор. Италијански медији имају информацију да је већ преломио и решио да прихвати понуду Лација.

Лотито је на крају испунио све захтеве које је Бијелса тражио. Председник Римљана је на почетку нудио Бијелси 2.000.000 евра по сезони, али је на крају пристао на захтев популарног Ел Лока од 3.000.000 евра годишње. Такође, Лацио је пристао на све Бијелсинеуслове око састава стручног штаба. Са њим долазе Пабло Кирога и Дијего Рејес који су му били асистенти у Марсељу, а испуњен је и Бијелсин захтев да у стручном штабу буде АндреаНути. Стручњак за физичку спрему који је радио у Мурињовом тиму у Интеру, а сада је запослен у Карпију.

Преговоре са Бијелсом је водио Пјетро Ло Монако, директор Лација којем је ово био последњи посао у римском клубу пре повратка у Катанију. С обзиром да Бијелса у преговорима не користи телефон, Ло Монако је био на мукама како да га убеди и морао је да путује у село надомак Буенос Ајреса да би придобио аргентинском стручњака. Изгледа да је успео у томе. Обећао му је и останак капитена Лукаса Биље, али и да ће му бити испусњене неке жеље у прелазном року. И Бијелса је прихавтио…

На жалост Франка де Бура и Ћезареа Пранделија који су такође били кандидати за клупу Лација. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар