Stiže Bijelsa u Lacio! Uspeli pregovori bez telefona…

Argentinac dobio platu od 3.000.000 evra!

Fudbal 14.06.2016 | 21:00
Stiže Bijelsa u Lacio! Uspeli pregovori bez telefona…
Lacio dobija najveće pojačanje ovog leta i ono dolazi na klupu rimskog kluba. Nije reč o rezervnom igraču već o treneru. I to kakvom! Marselo Bijela je na ivici dolaska u Lacio!

Argentinski stručnjak je posle višednevnih i napornih pregovora sa italijanskim klubom konačno popustio. Bijelsa je u petak zatražio dodatnih 48 časova da razmisli o svemu, a danas će poslati konačan odgovor. Italijanski mediji imaju informaciju da je već prelomio i rešio da prihvati ponudu Lacija.

Lotito je na kraju ispunio sve zahteve koje je Bijelsa tražio. Predsednik Rimljana je na početku nudio Bijelsi 2.000.000 evra po sezoni, ali je na kraju pristao na zahtev popularnog El Loka od 3.000.000 evra godišnje. Takođe, Lacio je pristao na sve Bijelsineuslove oko sastava stručnog štaba. Sa njim dolaze Pablo Kiroga i Dijego Rejes koji su mu bili asistenti u Marselju, a ispunjen je i Bijelsin zahtev da u stručnom štabu bude AndreaNuti. Stručnjak za fizičku spremu koji je radio u Murinjovom timu u Interu, a sada je zaposlen u Karpiju.

Pregovore sa Bijelsom je vodio Pjetro Lo Monako, direktor Lacija kojem je ovo bio poslednji posao u rimskom klubu pre povratka u Kataniju. S obzirom da Bijelsa u pregovorima ne koristi telefon, Lo Monako je bio na mukama kako da ga ubedi i morao je da putuje u selo nadomak Buenos Ajresa da bi pridobio argentinskom stručnjaka. Izgleda da je uspeo u tome. Obećao mu je i ostanak kapitena Lukasa Bilje, ali i da će mu biti ispusnjene neke želje u prelaznom roku. I Bijelsa je prihavtio…

Na žalost Franka de Bura i Ćezarea Prandelija koji su takođe bili kandidati za klupu Lacija. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar