Мала Јана (5) руши Зоранов алиби?!

Девојчица Јана Марјановић (5), ћерка Зорана и убијене Јелене Марјановић, могла би у наставку истраге специјалном тиму стручњака поново дати одговоре на питања у вези са последњим минутима које је провела, наводно, заједно са мајком и оцем.

Србија 13.06.2016 | 17:40
Мала Јана (5) руши Зоранов алиби?!
Супруг свирепо ликвидиране певачице је на саслушању у полицији навео управо своју ћерку као једину особу са којом је био када је Јелена нестала. И сама девојчица рекла је педагогу да се догодило "нешто страшно".

"Са њом је већ једном разговарано и с обзиром на то да се ради о детету, морало се водити рачуна да се не повреди и уплаши. Уколико истрага буде захтевала, могуће је да ће поново педагог или психолог са њом разговарати о томе шта је радила мама када ју је последњи пут видела. Наравно да дететова изјава ни до сада, а ни уколико се буде са њом још разговарало, не може бити главни доказ, али да може да помогне, то је неспорно", објашњава наш саговорник близак случају.

Уколико дође до поновног сусрета мале Јане са психологом или педагогом, стручњак ће вероватно с њом разговарати уз коришћење методе која је у психологији позната као индукција.

"Јану не треба питати шта је видела, већ да ли је видела свађу између маме и тате у аутомобилу, да ли је тата возио брзо, да ли је тата сам помогао мами да уђе у кућу, да ли је још неко помогао тати, да ли је мама спавала кад су дошли кући... Сврха свих питања је да се одговори на то да ли је Јелена с насипа дошла кући, што руши Марјановићев алиби за све остало", додаје наш извор, који објашњава да дете од пет година није толико мало да не може да опише неке ствари које су се догодиле или које је видело, само са њим треба да разговара неко у кога има поверења.

Према речима нашег саговорника, најпогодија особа би била жена старости њене мајке, од 30 до 40 година, у коју би девојчица имала поверења.

Јелена Марјановић нестала је 2. априла током трчања у борчанском насељу Црвенка. Сутрадан је пронађено њено унакажено тело. Обдукција је показала да је усмрћена са више од 30 удараца тупим предметом у главу.

Извор: Курир
Фото: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

нн

13.06.2016 15:47

Ја и овог јада од случаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxy

13.06.2016 16:07

Све нам испричаше како ће врсити исрагу даље и шта ће предузимати и то према дјевојчици од 5 година чији се отац сумљичи за убиство са којим и даље дјевојчица живи.Свака част стручњаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОАРО

14.06.2016 06:14

ОД УБИЦЕ ПРАВИТИ ЈУНАКА, А ТИРАЖЕ НОВИНА ДОВОДИТИ ДО МАКСИМУМА НИЈЕ ЉУДСКИ ПРЕМА УБИЈЕНОЈ ЈЕЛЕНИ.

ОДГОВОРИТЕ