Mala Jana (5) ruši Zoranov alibi?!

Devojčica Jana Marjanović (5), ćerka Zorana i ubijene Jelene Marjanović, mogla bi u nastavku istrage specijalnom timu stručnjaka ponovo dati odgovore na pitanja u vezi sa poslednjim minutima koje je provela, navodno, zajedno sa majkom i ocem.

Srbija 13.06.2016 | 17:40
Mala Jana (5) ruši Zoranov alibi?!
Suprug svirepo likvidirane pevačice je na saslušanju u policiji naveo upravo svoju ćerku kao jedinu osobu sa kojom je bio kada je Jelena nestala. I sama devojčica rekla je pedagogu da se dogodilo "nešto strašno".

"Sa njom je već jednom razgovarano i s obzirom na to da se radi o detetu, moralo se voditi računa da se ne povredi i uplaši. Ukoliko istraga bude zahtevala, moguće je da će ponovo pedagog ili psiholog sa njom razgovarati o tome šta je radila mama kada ju je poslednji put videla. Naravno da detetova izjava ni do sada, a ni ukoliko se bude sa njom još razgovaralo, ne može biti glavni dokaz, ali da može da pomogne, to je nesporno", objašnjava naš sagovornik blizak slučaju.

Ukoliko dođe do ponovnog susreta male Jane sa psihologom ili pedagogom, stručnjak će verovatno s njom razgovarati uz korišćenje metode koja je u psihologiji poznata kao indukcija.

"Janu ne treba pitati šta je videla, već da li je videla svađu između mame i tate u automobilu, da li je tata vozio brzo, da li je tata sam pomogao mami da uđe u kuću, da li je još neko pomogao tati, da li je mama spavala kad su došli kući... Svrha svih pitanja je da se odgovori na to da li je Jelena s nasipa došla kući, što ruši Marjanovićev alibi za sve ostalo", dodaje naš izvor, koji objašnjava da dete od pet godina nije toliko malo da ne može da opiše neke stvari koje su se dogodile ili koje je videlo, samo sa njim treba da razgovara neko u koga ima poverenja.

Prema rečima našeg sagovornika, najpogodija osoba bi bila žena starosti njene majke, od 30 do 40 godina, u koju bi devojčica imala poverenja.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila tokom trčanja u borčanskom naselju Crvenka. Sutradan je pronađeno njeno unakaženo telo. Obdukcija je pokazala da je usmrćena sa više od 30 udaraca tupim predmetom u glavu.

Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

nn

13.06.2016 15:47

Ja i ovog jada od slučaja.

ODGOVORITE
Name

xxy

13.06.2016 16:07

Sve nam ispričaše kako će vrsiti isragu dalje i šta će preduzimati i to prema djevojčici od 5 godina čiji se otac sumljiči za ubistvo sa kojim i dalje djevojčica živi.Svaka čast stručnjaci...

ODGOVORITE
Name

POARO

14.06.2016 06:14

OD UBICE PRAVITI JUNAKA, A TIRAŽE NOVINA DOVODITI DO MAKSIMUMA NIJE LJUDSKI PREMA UBIJENOJ JELENI.

ODGOVORITE