Загорац: Ја у Звезди?! То је велики клуб, толико за сада од мене!

Талентовани кошаркаш Мега Лекса Раде Загорац наговестио је да напушта тај клуб, али је додао да не зна где ће наставити каријеру.

Кошарка 13.06.2016 | 22:45
Загорац: Ја у Звезди?! То је велики клуб, толико за сада од мене!

Загорац је вероватно најзаслужнији играч за историјску сезону екипе Дејана Милојевића у којој је освојен и први трофеј – Куп Србије. Просечно је у АБА лиги бележио 13,1 поен и 5,9 скокова по мечу.

Мега је у недељу победила ФМП на свом паркету и славила са 3-2 у серији за треће место у Суперлиги Србије, обезбедивши тако наступ у АБА лиги наредне сезоне.

„Не зна се ништа стварно још увек. Једноставно, људи из клуба нису желели да нас оптерећују тим стварима док год траје серија. Таква је политика у Меги да се сваке сезоне мења гро тима, тако ће бити и ове сезоне. То је неминовност и са тиме морамо да се помиримо“,каже Загорац.

Већ месецима се спекулише да би талентовани играч Меге могао да крене стопама Бобана Марјановића и Немање Дангубића који су каријеру наставили у Црвеној звезди.

„Ја сам покушао да се изолујем од од свих тих прича, наравно да сам упућен у ту ствар. О томе стварно немам ништа више да кажем у овом тренутку. Звезда је велики клуб, прија интересовање, али то је све што у овом тренутку могу да кажем."

Загорцу сада предстоји само два дана одмора, пошто 15. јуна почињу припреме репрезентације Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар