Zagorac: Ja u Zvezdi?! To je veliki klub, toliko za sada od mene!

Talentovani košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac nagovestio je da napušta taj klub, ali je dodao da ne zna gde će nastaviti karijeru.

Košarka 13.06.2016 | 22:45
Zagorac: Ja u Zvezdi?! To je veliki klub, toliko za sada od mene!

Zagorac je verovatno najzaslužniji igrač za istorijsku sezonu ekipe Dejana Milojevića u kojoj je osvojen i prvi trofej – Kup Srbije. Prosečno je u ABA ligi beležio 13,1 poen i 5,9 skokova po meču.

Mega je u nedelju pobedila FMP na svom parketu i slavila sa 3-2 u seriji za treće mesto u Superligi Srbije, obezbedivši tako nastup u ABA ligi naredne sezone.

„Ne zna se ništa stvarno još uvek. Jednostavno, ljudi iz kluba nisu želeli da nas opterećuju tim stvarima dok god traje serija. Takva je politika u Megi da se svake sezone menja gro tima, tako će biti i ove sezone. To je neminovnost i sa time moramo da se pomirimo“,kaže Zagorac.

Već mesecima se spekuliše da bi talentovani igrač Mege mogao da krene stopama Bobana Marjanovića i Nemanje Dangubića koji su karijeru nastavili u Crvenoj zvezdi.

„Ja sam pokušao da se izolujem od od svih tih priča, naravno da sam upućen u tu stvar. O tome stvarno nemam ništa više da kažem u ovom trenutku. Zvezda je veliki klub, prija interesovanje, ali to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem."

Zagorcu sada predstoji samo dva dana odmora, pošto 15. juna počinju pripreme reprezentacije Srbije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar