Једноставно - Гари Линекер! Прво куди своје ''нељуде''!

Бивши репрезентативац "гордог Албиона", упркос чињеници да је велики број Енглеза страдао од руских хулигана у Марсеју, прво критиковао "своје".

Фудбал 12.06.2016 | 16:00
Једноставно - Гари Линекер! Прво куди своје ''нељуде''!

Насиље навијача пре утакмице између Енглеске и Русије у Марсеју Европском првенству велика је непријатност за Енглеску, написао је на Твитеру бивши енглески фудбалски репрезентативац Гари Линекер.

"Шта није у реду с тим људима?", написао је легендарни нападач енглеске репрезентације испод фотографије на којој се виде енглески навијачи голи до појаса и подигнутих руку како ходају по тлу затрпаном флашама и разбијеним стаклом, док су иза њих заставе енглеских клубова.

Линекер је за енглеске медије рекао да инциденте изазивају и навијачи других репрезентација и да полиција такође уме да провоцира, али да не може да се отме утиску да се то догађа само тамо где су Енглези.

Према наводима француске полиције, у јучерашњим нередима у Марсеју, неколико сати пре меча Русије и Енглеске, повређена је 31 особа, међу којима и један Енглез који је животно угрожен, а ухапшено је шесторо људи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар