Jednostavno - Gari Lineker! Prvo kudi svoje ''neljude''!

Bivši reprezentativac "gordog Albiona", uprkos činjenici da je veliki broj Engleza stradao od ruskih huligana u Marseju, prvo kritikovao "svoje".

Fudbal 12.06.2016 | 16:00
Jednostavno - Gari Lineker! Prvo kudi svoje ''neljude''!

Nasilje navijača pre utakmice između Engleske i Rusije u Marseju Evropskom prvenstvu velika je neprijatnost za Englesku, napisao je na Tviteru bivši engleski fudbalski reprezentativac Gari Lineker.

"Šta nije u redu s tim ljudima?", napisao je legendarni napadač engleske reprezentacije ispod fotografije na kojoj se vide engleski navijači goli do pojasa i podignutih ruku kako hodaju po tlu zatrpanom flašama i razbijenim staklom, dok su iza njih zastave engleskih klubova.

Lineker je za engleske medije rekao da incidente izazivaju i navijači drugih reprezentacija i da policija takođe ume da provocira, ali da ne može da se otme utisku da se to događa samo tamo gde su Englezi.

Prema navodima francuske policije, u jučerašnjim neredima u Marseju, nekoliko sati pre meča Rusije i Engleske, povređena je 31 osoba, među kojima i jedan Englez koji je životno ugrožen, a uhapšeno je šestoro ljudi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar