Варди одбио Венгера и Арсенал?!

"Знам да је прошао лекарске прегледе, али се изгледа предомислио у последњем тренутку", каже легенда Тобџија Реј Парлор.

Фудбал 11.06.2016 | 23:30
Варди одбио Венгера и Арсенал?!

Британска јавност већ недељу дана ишчекује трансфер најбољег стрелца шампиона ЕнглескеЏејмија Вардија у Арсенал, али званичне потврде за сада нема. Много је нагађања око тога зашто овај посао још увек није озваничен, а легенда Тобџија Реј Парлор тврди да је то зато што је Варди на крају одлучио да ипак не прихвати позив Арсена Венгера. 

Изгледало је прошлог викенда да је гол-машина Лисица на путу ка Емиратима, након што је Арсенал решио да плати откупну клаузулу од 25.000.000 евра и понудио му дупло већу недељну плату (150.000 евра), али је одговор са друге стране изостао.

Варди је обећао Тобџијама да ће им коначан одговор дати до поласка у Француску на Европско првенство, а како је тај одговор изостао, на Емиратим страхују да ће остати без овог нападача.

Зебњу је подгрејао Парлор који је уверен да се нападач предомислио.

„Изгледа да ништа нема од трансфера Вардија у Арсенал. Био сам пре неки дан у клубу, причало се да је посао готов, чак су на помоћни терен довели камермане и остало особље, али посао није озваничен. Знам да је прошао лекарске прегледе, али се изгледа предомислио у последњем тренутку и ваљда одлучио да мисли на Енглеску и Европско првенство“, истакао је Парлор.

Подсетимо, Варди је био једна од главних звезда Лестеровог шампионског похода којем је допринео са 24 поготка прошле сезоне. Сјајни нападач се вечерас није нашао међу стартерима на мечу у Марсељу, али ће можда касније морати да вади кестење из ватре.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар