Vardi odbio Vengera i Arsenal?!

"Znam da je prošao lekarske preglede, ali se izgleda predomislio u poslednjem trenutku", kaže legenda Tobdžija Rej Parlor.

Fudbal 11.06.2016 | 23:30
Vardi odbio Vengera i Arsenal?!

Britanska javnost već nedelju dana iščekuje transfer najboljeg strelca šampiona EngleskeDžejmija Vardija u Arsenal, ali zvanične potvrde za sada nema. Mnogo je nagađanja oko toga zašto ovaj posao još uvek nije ozvaničen, a legenda Tobdžija Rej Parlor tvrdi da je to zato što je Vardi na kraju odlučio da ipak ne prihvati poziv Arsena Vengera. 

Izgledalo je prošlog vikenda da je gol-mašina Lisica na putu ka Emiratima, nakon što je Arsenal rešio da plati otkupnu klauzulu od 25.000.000 evra i ponudio mu duplo veću nedeljnu platu (150.000 evra), ali je odgovor sa druge strane izostao.

Vardi je obećao Tobdžijama da će im konačan odgovor dati do polaska u Francusku na Evropsko prvenstvo, a kako je taj odgovor izostao, na Emiratim strahuju da će ostati bez ovog napadača.

Zebnju je podgrejao Parlor koji je uveren da se napadač predomislio.

„Izgleda da ništa nema od transfera Vardija u Arsenal. Bio sam pre neki dan u klubu, pričalo se da je posao gotov, čak su na pomoćni teren doveli kamermane i ostalo osoblje, ali posao nije ozvaničen. Znam da je prošao lekarske preglede, ali se izgleda predomislio u poslednjem trenutku i valjda odlučio da misli na Englesku i Evropsko prvenstvo“, istakao je Parlor.

Podsetimo, Vardi je bio jedna od glavnih zvezda Lesterovog šampionskog pohoda kojem je doprineo sa 24 pogotka prošle sezone. Sjajni napadač se večeras nije našao među starterima na meču u Marselju, ali će možda kasnije morati da vadi kestenje iz vatre.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar